KNA massasje startet opp 1.mai 2002, og holder til på taket av Pyramiden i Tromsdalen. Våre satsningsområder er mange og vi betjener både bedrifter og private. Vårt mål er å være best både på kvalitet og pris. Vi leverer fleksible løsninger til våre kunder, og vi ønsker gjerne å forebygge før skader oppstår. KNA utgjøres av en serviceinnstilt gjeng med lang erfaring, masse humor og kundens velvære i fokus.

Vi ønsker å være med på å gi mennesker en sunn- og god livskvalitet med våre tjenester. Dette er vi behjelpelig med gjennom vår:

Kvalitet: Samtlige ansatte ved KNA er utdannet massører, massasjeterapeuter eller fysioterapeuter.

Service: kjernetid mandag til fredag 09.00 -16.00, og mulighet for massasjetimer utover ettermiddagen. Og helgeåpent etter avtale.

Kunder: Vi betjener over 120 bedrifter med alt fra én til flere hundre ansatte, samt privatkunder.

Samarbeidspartnere: KNA har utviklet et tett samarbeid med kiropraktorer, fysioterapeuter, bedriftshelsetjenester og med andre relevante yrkesgrupper.

Effektivt og kostnadsbesparende: Ser man sammenhengen mellom forebygging og nedgang i sykefravær er det en stor gevinst å hente. Det er bedre å bruke litt midler før en blir plaget, enn å ta de store kostnadene etter at en skade har oppstått.

Massasje for alle!
Idrettsutøvere, kontorarbeidere, studenter, eldre, unge. Folk i alle aldere og alle yrker kan nyte godt av massasje.

Vi behandler kunden effektivt hele tiden, da vi kun betjener en kunde om gangen. Vi varmer først opp generelt over et større område, før vi går dypere inn i muskulaturen og jobber direkte med de aktuelle problemene eller ønskene til kunden.

Tromsdalen

Kna Massasje AS
Telefon: 77 69 11 55
Besøksadresse i Tromsdalen:  AMFI Pyramiden, Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen
Postadresse: Postboks 100, 9251 Tromsø