Vi drar ut til bedriftene hvor vi utfører massasje og også tilbyr arbeidsteknikkurs. De ansatte i bedriften kan selvfølgelig også få behandling på vår klinikk om det er ønskelig. Vi tilpasser oss hele tiden kundens ønsker og behov.

Når vi besøker våre kunder trenger vi bare et par stoler og et rom på min. 7 kvm for å gjennomføre massasje. Resten av nødvendig utstyr som benk, krem og handduker har vi med oss ut til bedriftene.

Hoteller gjør også avtaler med oss hvor vi gir gjester massasje på hotellet eller hvor hotellet velger å tilby sine gjester massasje på vår klinikk. Er hotellet vertskap for et seminar eller en konferanse, kan vi også leies inn. Vår erfaring er at det er særdeles populært når deltakerne kan få litt avkobling i form av massasje.

Det er opp til hver enkelt bedrift hvor stor avtale den vil ha med KNA. Tilbudet kan tilpasses fra bedrift til bedrift etter behov og økonomi.

Klarer vi å redusere sykefraværet med én dag i snitt per ansatt, har bedriften allerede spart inn utlegget de har på tiltaket.

Andre positive faktorer som kommer inn som et resultat av massasjen er for eksempel økt effektivitet, bedre humør, større trivsel og mer lojalitet til en bedrift som sørger for sine ansatte.

Bedriften får også fratrekk på skatten for beløpet brukt på massasje.

Vi tilbyr behandlinger på enten 25, 45 eller 60 min.

Klippekort: 10-50 klipp 280/480/580 kr.

50-100 klipp 270/470/570 kr.

Fakturering: 280/480/580 kr.

Kna Massasje AS
Telefon: 77 69 11 55
Besøksadresse i Tromsdalen:  AMFI Pyramiden, Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen
Postadresse: Postboks 100, 9251 Tromsø